Spar Penger Og Miljøet Med Disse Enkle Grønne Energitipsene

Fordi det er en overveldende mengde informasjon om grønn energi på Internett, kan det være en utfordring å finne nyttig, pålitelig og relevant informasjon. Med denne artikkelen kan du lære hvor du skal begynne når det gjelder å gå grønt og spare energi for hjemmet ditt.

Hvis du er i ferd med eller planlegger å designe ditt eget hjem, kan du bygge noen grønne energikilder helt inn i hjemmet ditt fra begynnelsen. Start med å lete etter land som har en vannkilde, for eksempel en bekk eller rom for vindturbiner. En annen god idé er å velge et tak med innebygde solcellepaneler. Du kan til og med plassere dem for å få mest mulig ut av sollys.

For å spare energi hjemme må du koble elektronikken din, inkludert fjernsyn og DVD -spillere, til strømuttakene, og når du ikke bruker dem, må du slå av strømuttakene. Du vil ikke bare spare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Hvis du sliter med å opprettholde lave energikostnader i hjemmet ditt, bør du prøve å sette inn en vanneffektiv strømningsskive eller dusjerose som er Triple A-klassifisert. Triple-A-apparater er designet for å redusere mengden energi som brukes i hjemmet ditt, noe som til slutt vil føre til store besparelser.

Ta kortere dusjer for å få større fordel av grønn energi i hjemmet ditt! Oppvarming av varmt vann står for nesten 14% av den gjennomsnittlige husholdningens energibruk, og det kan virkelig øke. Å redusere tiden du bruker i dusjen, vil være bedre på miljøet og på energiregningene dine!

Hvis du ikke vet hvilke endringer du bør gjøre, bør du vurdere å la en varmeekspert eller rørlegger komme hjem til deg og gi deg en liste over endringer du kan gjøre for å redusere energikostnadene. De kan fortelle deg hvor mye penger ineffektive apparater koster deg, og de kan også gi deg en ide om hvor mye penger du måtte bruke for å oppgradere systemene dine.

Apparater kan være et stort, unødvendig energiforbruk. Finn ut hvor mye energi hvert apparat bruker. Arbeid med å erstatte de større apparatene som er ineffektive og utdaterte, og koble fra de mindre – som datamaskiner og TV -apparater – når de ikke er i bruk. Å sette alle apparater på en tidsbryter er en annen måte å sikre at du ikke kaster bort energi.

Hvis mulig, prøv å bruke en bærbar datamaskin, i stedet for en stasjonær datamaskin. Og hvis batteriet er fullt på den bærbare datamaskinen, må du ikke koble det til laderen. Stasjonære datamaskiner er kanskje en av de største energibrukerne i hjemmet ditt, og derfor er det fordelaktig å ha en bærbar datamaskin.

Det kan virke skremmende å sortere gjennom de mange ideene på nettet; tipsene du har lært her er imidlertid et flott sted å starte. De er alle superenkle og rimelige måter å gjøre enkle endringer i ditt eget hjem og liv, for å begynne å dra nytte av grønn energi. Din familie, venner og miljø vil alle sette pris på innsatsen.