Måter Du Kan Bruke Grønn Energi Til Å Drive Hjemmet Ditt

Bare ideen om å gjøre disse endringene i huset ditt og gjøre det mye mer grønt kan være overveldende for de fleste huseiere. Det er vanskelig å vite hvor det beste stedet er å begynne og hvilke endringer som bør gjøres. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å lære hvordan du kan gjøre hjemmet ditt så grønt som det kan være.

Før du begynner å innlemme grønne energikilder i hjemmet ditt, bør du kutte ned på strømmen du bruker. Sørg for at du ikke sløser med strøm ved å la ting være slått på når du ikke bruker dem. På denne måten, når du går over til alternative energikilder, blir du mer effektiv med energiforbruket ditt.

Hvis du lader produkter hjemme, bruker du smarte grønne ideer for å spare energi ved å koble fra disse enhetene når du er ferdig. Selv når de er fulladet, bruker disse enhetene fortsatt energi og koster deg penger. Så koble fra dem når de er ferdige, og spar litt energi og penger.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste hus krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. måned.

Se på bruk av resirkulerte eller oppladbare batterier for elementene som krever batterier. Engangsbatterier koster mye penger å produsere, og de inneholder også giftige kjemikalier som er skadelige for miljøet. Ved å bytte til resirkulerte eller oppladbare batterier, holder du disse kjemikaliene borte fra miljøet vårt.

Vær oppmerksom på termostaten i hjemmet ditt. Installering av en programmerbar termostat gjør det lettere for deg å spore temperaturen i huset ditt, og skru ned varmen når du ikke er hjemme. Mellom 1 og 3 prosent av energikostnadene kan kuttes for hver grad du slår den ned!

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en plan for sikkerhetskopiering. Finn ut mer om nettmålingsplaner: I de fleste byer kan du koble systemet ditt til hovednettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind til at den grønne energiløsningen din fungerer som den skal.

Å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig er en fin måte å spare energi. Grunnen til dette er at det kreves en betydelig mengde energi for å varme opp vann. Faktisk brukes omtrent nitti prosent av energien som forbrukes ved vask av klær til oppvarming av vann. Å bruke varmt vann er dyrere for både deg og miljøet.

Hvilken type grønn energiteknologi som vil fungere for hjemmet ditt, kan avhenge av plasseringen og orienteringen til huset ditt. Med disse forskjellige egenskapene kan de grønne energiteknologiene som fungerer, variere betydelig. Noen ting fungerer bra for de fleste hjem, og andre fungerer ikke i det hele tatt. Bruk tipsene i denne artikkelen for å finne ut hvilken teknologi som fungerer for deg.